6/2/12

QUÈ FER?


Dues paraules que ens visiten tantes vegades. Hi ha tantes situacions a la vida quotidiana on ens replantegem, i ara, què faig? Res és fàcil però aprenem amb l'experiència. Els conflictes, els problemes, sempre hi són i hi seran sempre, ja ho hem dit altres vegades. Vivim immersos en ells i el més important és la nostra actitud per solucionar-los de forma adequada. És important ser pacient, no precipitar-nos, deixar fluir els problemes; deixar-los passar i reposar, a vegades fins i tot, despistar el nostre pensament amb música, sortides al bosc o anar a córrer, i llavors, un dia, despertes i comproves com allò que et semblava difícil té alguna possible sortida; potser dolorosa, però una sortida. Et veus amb energia i amb cor de prendre aquella decisió que era tan difícil. 
I sabeu el que és més curiós, es que sempre passa el mateix. Repassem, doncs,  quin és el nostre patró d’actuació. Anticipem-nos als problemes i quan arribin mirem-los i analitzem-los amb tranquil.litat, de forma segura, efectiva i respectuosa. Només així les decisions difícils es solucionen de forma satisfactòria.

Davant un problema: respira i atura’t, observa’t, escolta’t, espera i sigues pacient perquè arriba aquell moment i la teva decisió està presa. Ha estat bullint dins l’olla del nostre conscient i de l’ inconscient durant dies i hores per, finalment, donar-li una sortida digna. Felicitats! Hi ha cruïlles difícils i també persones intel.ligents per solucionar-los.  

I quan tot estigui solucionat, Brinda!