21/4/14

SER AGRAÏTS

La gratitud és un valor poc visible a la nostra societat actual i alguns treballem per intentar avançar en aquest sentit, a través de la formació i el modelatge. Obrint la consciència com a pas inicial imprescindible.

Des de la mirada conscient i profunda podríem agrair fets, paraules, intencions, tot allò material de què disposem, tenir feina o energia i salut per cercar-la, veure els fills i com van creixent a tots els nivells; físic, emocional i espiritualment, brindar amb els amics per celebrar tot allò que surt bé, o recollir amb ells els trossets després d'una frustració, mirar el sol que tant t'agrada o mullar-te sota la pluja, de tant en tant, per valorar i contrastar tot lo bo que hi ha a la vida.

Mira el teu voltant i reflexionar què pots agrair i comprovaràs com, SEMPRE, pots agrair quelcom. Agrair és una actitud i es pot aprendre si ets conscient i vols fer-ho.

Com podem agrair una actitud? Parlant, escrivint, mirant, ajudant, acariciant, ....

Fa pocs dies vaig rebre un missatge encantador d'una "admiradora secreta" l'Anna Troy que fa molt de temps segueix el meu bloc i ens vàrem trobar al Congrés d'Educació Emocional de Barcelona sense ser-ne conscients. Ho vam descobrir més tard a través d'unes fotografies. Aprofito ara per donar les gràcies a l'Anna pels seus elogis.

GRÀCIES ANNA

Aquí la tenim fent una activitat del Carles Hué.