27/8/10

QUÈ ÉS EL REIKI

Des de fa un temps practico i tinc el primer nivell de Reiki. M'agradaria poder continuar parlant i comentant aspectes del Reiki en aquest bloc i per això penjo un curtíssim vídeo on s'explica una part del què és.



L'essència del Reiki és l'amor. Aquest amor universal del que ja fa temps es parla en aquest espai. Una filosofia de vida per ser conscients del cos físic, mental-emocional i espiritual.

1 comentari:

Imma ha dit...

Hola, Teresa!
T'he trobat a través de la recomanació d'una companya d'un curs sobre Educació Emocional. Quan he anat a parar a aquest article sobre el Reiki, m'he preguntat si, tal i com alguns diuen, els camins de les persones acaben trobant-se per motius més profonds del que semblen... Jo també sóc mestra -només fa tres anys que hi treballo, abans feia d'agent de viatges, secretària...-, sóc mare recent d'una nena i m'encanta cada vegada més endinsar-me en el món de l'educació emocional... I com tu, també m'agrada el Reiki. He fet els tres graus, i ja he pogut iniciar a una companya de la facultat. M'encantaria continuar compartint amb tu el que sorgeixi -tema Reiki o el mateix tema d'aquest blog-. M'he fet la promesa que continuaré en aquest camí de l'educació emocional, a veure a on m'hi porta... Aquest blog es una bona senyal per mi. Fins i tot compartint els mateixos links! Un petó i fins aviat!
P.D. Et convido al meu blog, "Senda de Buscadores", http://immatorres.blogspot.com/. Pasa't quan vulguis!