19/12/09

NADAL 2009

Una felicitació de Nadal que desitjo, de tot cor, es faci realitat. Desitg de trobar l'energia i la força suficient que ens faciliti obrir els ulls, el cor i la ment per ajudar-nos a millorar com a éssers humans, a millorar les nostres relacions i el món en definitiva.
Una abraçada d'amor de part meva i dels meus dos fills, el Martí i l'Andrea.


5 comentaris:

Andrea ha dit...

Ni jo mateixa ho haguès dit millor :P
La força i l'energia a la que et refereixes, tu ens ho vas proporcionant dia a dia amb els teus coneixements i la teva bona energia!
t'estimoo!

Anònim ha dit...

El meu nom és Azahara som mestra d'educació especial a Mallorca i estic encantada amb aquest blog no puc parar de llegir!!! és genial trobar professionals que pensem com jo i sobretot persones que viuen i veuen la vida com jo, simplement gràcies! Bones festes, i que el nou any 2010 els bons moments i la salut siguin protagonistes!
Una abraçada Azahara H

M.Teresa Abellán Pérez ha dit...

Gràcies Azahara per les teves paraules. Em satisfà que t'agradi llegir el bloc. Compartir experiències, coneixements, idees, etc. Millorem-nos i millorem en el dia a dia les nostres relacions.
Una abraçada de romaní, aroma de Sant Llorenç

Anònim ha dit...

Em dic Salomé i fa aproximadament un any que tinc el vostre bloc com una petita joia per l'ànima. Quan necessito informació la trobo, quan busco energia la tinc... sempre doneu i aixó és molt maco. Ara jo us vull fer arribar aquestes sensacions, perquè sabeu que arreu del món havem formiguetes que treballem en major o menor mesura i que totes busquem el mateix, el reconeixement com a persones i l'agraiment al que tenim. Que tingueu un bon dia, una bona setmana, un bon any... i com diu un amic meu, en Carles, "que tot us vagi el millor possible".

Noteu la meva abraçada?
Salomé

M.Teresa Abellán Pérez ha dit...

Salomés,
Moltíssimes gràcies per les teves paraules.Continuarem treballant.
Una abraçada.