16/9/13

L'ALEGRIA DE VIURE

Hola de nou a totes i cadascuna de les persones que seguiu aquest bloc.

Després d'unes llargues vacances bloqueres tinc el plaer, amb molta satisfacció, de presentar-vos el lema de l'escola per a tot aquest curs. L'ALEGRIA DE VIURE!

Mireu la pancarta que es van trobar, infants i famílies, el primer dia d'escola.

Després de donar la benvinguda a infants i famílies, es va plantejar una activitat emocional que, com hem anat fent els darrers cursos, consistia en escriure sobre una cinta blanca allò que cadascú desitjava per aquest curs que li permetria sentir L'ALEGRIA DE VIURE. El desitg de cada infant escrit sobre la cinta amb l'acabament d'un tap de plàstic (per reciclar) . Cinta i tap es van nuar i ajuntar dins una xarxa de pescador formant una decoració col.lectiva que ens acompanyarà tot el curs.

Any rera any, creix, a nivell emocional, afectiu i relacional, aquest petita però gran comunitat educativa: l'escola Josep Gras.



Gràcies! a la comunitat educativa en ple; infants, famílies, professionals, equip de neteja, Josep M, monitores del menjador, ajuntament i serveis externs per formar-ne part activa, creure en un sol projecte educatiu i fer-lo realitat progressivament. Les individualitats són importants i les col.lectivitats imprescindibles.

Som-hi doncs, a treballar i aprendre en un entorn on l'alegria de viure serà el present diari.