16/11/12

CARTA ALS FUTURS MESTRES

Ahir vaig anar a fer una xerrada per a futurs mestres. Us adjunto unes paraules sortides del cor que vull compartir en aquest espai.


Bon dia a tots i totes,

Volia dedicar-vos unes paraules d’agraïment perquè ahir en vareu donar l’oportunitat de gaudir del que més m’agrada fer, sembrar la llavor emocional i educativa que dóna sentit a la vida; desperta ànimes i  ganes de viure.

Sé que contribuireu, en algun moment i quan esteu preparats, a fer que aquest món millori. Un món on es respiri amor, solidaritat, acceptació, respecte, responsabilitat i llibertat.

Sé que alguns de vosaltres vàreu captar el missatge principal de la xerrada. Ara us toca portar-lo a la pràctica amb valentia.

Pregunteu-vos sempre el perquè de tot plegat per despertar i crear consciència. Per què faig una cosa o la deixo de fer. Per què decideixo prendre una o altra actitud. Què estic fent en aquest moment i per què ho faig. Com vull ser en aquesta vida i com ho transmetré  als infants que educaré.

Els educadors vocacionals tenim una gran sort. Una feina on els primers enriquits som nosaltres.  

Us recomano amb els infants una actitud propera, amable, afable, afectiva i comprensiva. Mireu a tots i cadascun dels infants i doneu-los el seu espai. Tots han de tenir cabuda; pertànyer i ser-hi per ser.

Doneu-vos l’oportunitat d’aprendre amb els infants perquè ells us ensenyaran un munt de coses. 

Vosaltres sou mestres i ells són uns experimentadors, emprenedors i somniadors. Impregneu-vos de la seva imaginació i vibreu junts!  

Gràcies per compartir dues hores de vida!